Adatvédelmi szabályzat

1. Személyes adatok védelme

1.1. Az webáruház használata során a turacucc.hu részére a bérlő vagy vásárló (a továbbiakban: felhasználó) által rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki más számára, kivéve, ha az a szerződés teljesítéséhez szükséges, így különösen a turacucc.hu alvállalkozója
így például futárszolgálat, vagy átvételi pont részére. Ezen felül szükség esetén hatóságok vagy követeléskezelő részére.

1.2. A felhasználó hozzájárul az általa rendelkezésre bocsátott személyes adatainak kezeléséhez: vezeték- és keresztnév, e-mail cím, telefonszám, anyja neve, születési hely és idő, lakcím, személyigazolvány szám, adószám. A személyi igazolványt, lakcímkártyát, adókártyát a felhasználó szkennelve/befotózva is rendelkezésre bocsátja. Ezek személyes adatoknak minősülnek (továbbiakban személyes adatok).

1.3. A felhasználó hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez a szerződésben szereplő jogok gyakorlása és kötelezettségek teljesítése, valamint a felhasználói fiók fenntartása érdekében. A felhasználó hozzájárul személyes adatainak marketing célú falhasználásához (információs és kereskedelmi üzenetek küldése), abban ez esetben, ha nem választ másik lehetőséget.

1.4. A felhasználó köteles a személyes adatainak helyes és valós megadására (a regisztráció során, a felhasználói fiókjában vagy az áruház webes felületéről végzett megrendelés során), valamint az esetleges változás esetén azok módosítására.

1.5. A személyes adatokat a turacucc.hu a szerződés teljesítése során, és a webfelületen való regisztráció időtartamáig jogosult kezelni, de a felhasználó az adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az info@turacucc.hu e-mail címen.